Vacheron Constantin

Overseas Dual Time ref. 7900V/110A-B334

33.900 €

Upea ja erittäin haluttu sinitauluinen VC Overseas Dual Time vuodelta 2018. Laatikko ja paperit, huollettu 08/2021 ja huoltotakuu voimassa 08/2023 saakka. Monet kehuvat tätä parhaaksi sinitauluiseksi sporttikelloksi. Kello on kiilloittamaton, joten alkuperäiset viisteet ovat hyvin tallella. Kellossa on vain vähän käytön jälkeä, ei syviä naarmuja tai koloja. Mukaan kuuluu teräsrannekkeen lisäksi sininen kumiranneke, musta lähes käyttämätön kumiranneke, sekä sininen käyttämätön alligaattorinnahkainen ranneke. VC:n kehittämän kätevän rannekkeenvaihtojärjestelmän avulla rannekkeen vaihto on todella helppoa ja nopeaa. Kellossa tikittää VC:n 5110 DT kaliiberin in-house automaattikoneisto 60 tunnin käyntivaralla. Kello on antimagneettinen ja vedenpitävyyttä riittää aina 150 metriin saakka. Tämä on todella upea kello ja on erittäin kilpailukyinen vaihtoehto Royal Oakille tai Nautilukselle. 

 

Stunning and highly sought after blue dial VC Overseas Dual Time from 2018. Box and papers, serviced by VC on 08/2021 and service warranty is valid until 08/2023. Many call this piece the best blue dial sports watch in the business. The watch is unpolished, so the original bevels and shape are well preserved. The watch has very little signs of use, no deep scratches or dents. In addition to steel bracelet the set includes a blue rubber strap, almost unworn black rubber strap as well as unworn blue alligator leather strap. With the handy strap change system developed by VC, it is really easy to change the strap very quickly in a matter of seconds. The watch has 5110 DT in-house caliber automatic movement with 60 hours of power reserve. The watch is antimagnetic and has water resistance up to 150 meters. This watch is truly stunning and highly competitive alternative to Roal Oak and Nautilus. 

Oulun Arvokello

Oulun Arvokello on luotettava ja palveleva kumppanisi. Myymme, ostamme ja vaihdamme arvokelloja. Meiltä myös myynti- ja ostotoimeksiannot.