Panerai (SOLD)

Radiomir 1940 3 Days Automatic ref. PAM00655

Upeakuntoinen PAM00655 vuodelta 2017 alkuperäisellä laatikolla ja papereilla. Kellossa on upea Panerain automaattinen in-house mikroroottori-koneisto, jonka käyntivara on 72 tuntia. Kello käy tarkasti ja erinomaisin arvoin, ei huollon tarvetta. Vedenpitävyyttä riittää 100 metriin asti. Kehän 42mm koko ja kopan 11mm paksuus takaavat erinomaisen ranneistuvuuden ja kello sujahtaa hienosti myös hihan alle. Perinteiseen Panerain tapaan kellossa on sporttihenkisyyttä, mutta sivistyneeseen ja hienostuneempaan tapaan. Taulun kontrasti ja luettavuus on myös erinomaisella tasolla sekä päivänvalossa että pimeällä. Settiin sisältyy alkuperäisen Panerain ruskean nahkarannekkeen lisäksi 5 eriväristä ABP:n nahkaranneketta, joilla kelloon saa uutta twistiä fiiliksestä riippuen. Osa rannekkeista on täysin käyttämättömiä.

Mint condition PAM00655 from 2017 with original box and papers. The watch has stunning in-house automatic micro rotor movement with 72 hours of power reserve. The watch runs accurately with excellent values, no need for service. Water resistance up to 100 meters. The 42mm case and 11mm thickness make this watch very comfortable to wear, also with a suite. The watch has traditional Panerai sports watch touch with a sophisticated feel. The legibility and contrast of the dial the dial is excellent in both day light and dark. The set includes original brown Panerai leather strap as well as 5 different colours of ABP leather straps of which some are completely unworn.

Oulun Arvokello

Oulun Arvokello on luotettava ja palveleva kumppanisi. Myymme, ostamme ja vaihdamme arvokelloja. Meiltä myös myynti- ja ostotoimeksiannot.