Oris

Big Crown ProPilot Chronograph (SOLD)

Upea ja lähes käyttämätön ja uudenveroinen Oriksen lentäjänkellon tyyppinen automaattikronografi. Taulun halkaisija on 44 mm ja lugien väli on 22mm, vedenpitävyys 100m. Kellon safiiriilasi on dometyyppinen molemmilta puolilta ja sisäpuolella heijastuksen estokäsittely. Kellon koneistona Oris 774, joka perustuu Sellitan SW 500 koneistoon. Nahkaranneke on on uudenveroisessa kunnossa. Full set, ostettu Suomesta ja tehdastakuuta jäljellä vielä 28.9.2020 saakka (Oriksen jatkettu takuu, yhteensä 3 vuotta). Mukaan tulee myös lähes käyttämätön ruskea nahkaranneke.

Almost unworn and like new automatic Oris Pilot Chronograph. Dial is 44mm and lug width 22mm, water resistance 100 meters. Safire glass in both sides and anti-reflection treatment on the inside. Calibre Oris 774, which is based on Sellita SW 500 movement. Leather strap is like new. Full set, bought in Finland, Oris warranty until September 28th 2020. Additional racing-type brown leather strap is included.

Oulun Arvokello

Oulun Arvokello on luotettava ja palveleva kumppanisi. Myymme, ostamme ja vaihdamme arvokelloja. Meiltä myös myynti- ja ostotoimeksiannot.